Postet nga: keqpërdorim i pozitës zyrtare

Aktakuzë ndaj tre persona, dyshohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj tre të pandehurve me inicialet B.T., G.O dhe H.H.

Nuk u mbajt seanca ndaj policëve të akuzuar se u bënë pjesë e një konflikti mes qytetarëve për një borxh

Në Gjykatën e Mitrovicës sot ka dështuar të mbahet seanca e gjykimit ndaj dy policëve, Nebojsha Vukojeviq dhe Sreqko Janiçijeviq, të akuzuar për keqpë...

Veçohen procedurat ndaj të akuzuarve për mbindërtime të kundërligjshme në Skënderaj

Prokuroria e Mitrovicës po akuzon Zemë Rushitin se duke vepruar si person zyrtarë – inspektor i Ndërtimit në Skenderaj me qëllim që të krijoj dobi për të ...

Në prill pritet të vazhdojë gjykimi për rrënimin e aneks-objektit në kompleksin “Abi Çarshia”

Ish-kryeinspektori i Prizrenit, Islam Thaçi, bashkë me pesë zyrtarë të tjerë të kësaj Komune, dy inspektoreve të ndërtimtarisë, Jetmire Vrenezi dhe Egzona Morina - Thaçi, dy ...

Ngritet aktakuzë ndaj këshilltarit të Kryetarit të Komunës së Kllokotit

Prokuroria e Gjilanit ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit A.E., për shkak të veprës penale ‘’Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar’’

Gjykimi i doganierit për derivatet e naftës – jep dëshminë udhëheqës i njësisë së transportit

Në gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar seanca e gjykimit ndaj të akuzuarit Orhan Osmani. Osmani nga prokuroria e Mitrovicës akuzohet për keqpërdorim të detyrës ...

Gjykimi i ofiqarit të Skenderajt, i akuzuar se ia ndërroi qytetarit vendbanimin pa dijeninë e tij

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi i Kujtim Bekajt, i cili akuzohet se si zyrtar i gjendjes civile në Skenderaj i kishte ndërruar vendbanimin të dë...

Gjykimi ndaj Afrim Matoshit dhe të tjerëve në gjykaten e Ferizajt

I akuzuari të akuzuarit tjetër: Ma ke bërë me dorë në shenjë për ta hapur lauren e doganës

Në Gjykatën e Ferizajt është mbajtur seanca ndaj Afrim Matoshit, Bekim Ramushollit, Muhamed Beqirit, të cilët nga Prokuroria akuzohen për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe ...