Postet nga: keqpërdorim i pozitës zyrtare

Gjykata vendos për drejtorin e akuzuar të kompanisë “Eco Higjiena” në Gjilan

Edhe pas gjykimit për herë të dytë, Senad Ramaj, drejtor i kompanisë “Eco Hixhiena” është liruar nga akuza për keqpërdorim të detyrës.

Dështon seanca gjyqësore ndaj shefit të Ekonomisë së Pyjeve në Viti

Seanca gjyqësore ndaj Kadri Ismajlit, i cili nga Prokuroria po akuzohet se keqpërdori detyrën zyrtare ka dështuar të mbahet sot në Gjykatën e Gjilanit.

I akuzuari, të akuzuarit tjetër: Nuk e di si je pranuar në punë

Një i akuzuar tha sot në gjykatën e Gjilanit se nuk e di se si i akuzuari tjetër është pranuar në punë në ndërmarrjen ‘Eco Higjiena’ në ...

Pasaportat e kafshëve e ulin në bankën e të akuzuarit veterinarin nga Ferizaj

Mexhid Haxhimusa dhe Artan Pajaziti janë deklaruar të pafajshëm sot në Gjykatën e Gjilanit, kur u ulën në bankën e të akuzuarit.

Dëshmia e ekspertit në gjykimin ndaj Nikolla Nojkiq për keqërdorimin e mijëra eurove të Komunës së Kllokotit

Nikolla Nojkiq, ish-drejtor i financave në Komunën e Kllokotit, ka dalë para gjykatës për t`u ballafaquar me akuzat e prokurorisë keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Dilema për ekstraktin e lindjes të lëshuar në një fshat të Leposaviqit

Në gjykatën e Mitrovicës sot ka vazhduar gjykimi kundër të akuzuarit Nezir Aliu që po akuzohet nga Prokuroria për falsifikim të një ekstrakt të lindjes.

Detaje nga gjykimi ndaj Senad Ramajt i akuzuar për shitjen e automjeteve të `Eco Higjienës` për skrap

Seanca ndaj Senad Ramajt, drejtor i kompanisë “Eco Higjiena”,  i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare nuk është mbajtur në Gjykatën e Gjilanit.

Prokuroria: i akuzuari përfitoi kundërligjshëm mbi 5.000 euro nga Komuna

Në Gjykatën e Gjilanit ka nisur rigjykimi i Florim Ramës, Valdet Xoxës dhe Sami Mjakut, të cilët po akuzohen për keqpërdorim të detyrës ...