Postet nga: inspektori

Rrëfimi para gjykatës i pronarit që ndërtoi pa leje në Prizren

Ish inspektori i ndërtimit Nexhmedin Musliu, i akuzuar nga Prokuroria e Prizrenit për keqpërdorim të detyrës zyrtare, është ballafaquar sot me dëshmitarin Tyrkan Alibajro.

Dështon seanca ndaj ish inspektorit Nexhmedin Musliu, policia nuk arrin ta gjejë dëshmitarin

 

Prizren: Aktakuzë për mos rrënim të objektit trembëdhjetë katësh pa leje

Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj dy personave, njëri inspektor i ndërtimit e tjetri investitor, të cilët po i akuzon për keqpërdorim të pozitë...

Kryeinspektori tregon dënimet për shitësit ilegalë të qymyrit

Meqënese licensat për shfrytëzim të qymyrit në Kosovë i janë dhënë një numri të kufizuar të kompanive, shitja e tij nga individë të tjerë është ilegale.

Pezullohet nga puna inspektori tatimor i dyshuar për keqpërdorim të detyrës

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), përmes një komunikate për media ka njoftuar se një zyrtar është pezulluar nga puna nën dyshimet se ka keqpërdorur pozitë...

Pengohet inspektori gjatë detyrës

Një inspektor për mbrojtjen e ujërave në komunën e Pejës është penguar fizikisht gjatë inspektimit.

Inspektori Komunal Dënohet me 6 Muaj Burgim

Gjykata Themelore në Gjilan e shpalli fajtor dhe dënoi me burgim prej 6 muajsh të akuzuarin R.L. nën akuzën e keqpërdorimit të detyrës zyrtare.

Kthehet në Rigjykim Rasti i Inspektorit të KPMM-së

Gjykata e Apelit ka kthyer në rigjykim rastin e inspektorit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM), Lulzim Çitaku, i cili akuzohet për veprën penale ...