Postet nga: kanosje

Deçan, mjekja kërcënohet në vendin e punës

Policia ka arrestuar mbrëmë një person për të cilin dyshohet se e ka kanosur një mjeke në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Deçan.

Arrestohen nga policia pasi kërcënuan një person

Dy persona janë vënë nën pranga pasi kanë kërcënuar një person.

Borxhi mollë sherri për kanosjen në mes tre personave në Vushtrri

Një borxh ka qenë pikënisja e një mosmarrëveshjeje mes tre personave.

Kanoset inspektori sanitar në Gjakovë

Një inspektor sanitar në Komunën e Gjakovës është kanosur gjatë kryerjes së detyrës së tij zyrtare.

Prishtinë - Kërcënon gruan dhe shkatërron banesën

 

Mitrovicë, doli me një vajzë nga Shqipëria, detyrohet të paguajë 500 euro

Një person nga Mitrovica është detyruar të paguajë 500 euro për një dalje me një vajzë nga Shqipëria, që ka punuar në një kafitene në këtë qytet.

Arrestohet i dyshuari për kërcënim ndaj Shpend Ahmetit

Një person është arrestuar nga ana e policisë në lidhje me rastin e kërcënimit të Kryetarit Shpend Ahmetit dhe asistentit të tij.

Mitrovicë: Sulmohet para hyrjes së universitetit, policia po heton rastin

Policia e Rajonit të Mitrovicës ka marrë një raportim se një person ishte sulmuar dhe kërcënuar mëngjesin e ditës së djeshme.