Postet nga: Jeton Neziraj

Shfaqja kosovare-gjermane transmetohet sot në formatin livestream

“Carla Del Ponte Trinkt In Pristina Einen Vanilla Chai Latte” është shfaqja e cila do të transmetohet sot nga ora 21:00 në formatin livestream, njofton Ministria e Kulturës.

Drama e refugjatëve në dërrasat e teatrit të Gjilanit

Në Teatrin e Gjilanit do jepet premiera e performancës teatrale “a.y.l.a.n”

Dita e dytë e Showcase-it të teatrove të Kosovës

Dita e dytë e Showcase-it të teatrove kosovare është hapur sot me prezantimin e projekteve të krijuesve kosovarë para skeletorëve dhe krijuesve të artit skenik.

'Pesë stinët e armikut të popullit' sot në Teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj

Drama e Qendrës Multimedia, “Pesë stinët e armikut të popullit” me tekst të Jeton Nezirajt dhe regji të Blerta Nezirajt shfaqet sot, në ora 20:00 në Teatrin “Ardiana” të ...

Drama 'Peer Gynti nga Kosova', premierë në Teatrin Shtetëror të Stambollit

Drama e Jeton Nezirajt “Peer Gynti nga Kosova” (Kosovali Peer Gynt) do të shfaqet të enjten premierë në Teatrin Shtetëror të Stambollit.

Shfaqja ‘Hipokritët ose pacienti anglez’ jepet sot në teatrin ‘Adriana’ në Ferizaj

Teatri “Adriana Abdullahu” i qytetit të Ferizajt do të shfaq sot në mbrëmje, duke filluar nga ora 20:00 shfaqjen ‘Hipokritët ose pacienti anglez’ me tekst të Jeton Nezirajt dhe ...

Kosovarët janë europianë të mirë ‘vetëm nëse qëndrojnë në shtëpi’

Shkrimtari prestigjioz i Kosovës Jeton Neziraj, thotë se marrja e një çmimi të lartë të BE-së - ndërsa i mohohet një vizë për në BE –thekson politikat ...

Gati për Shfaqjen '55 Nuancat e Gay-t'

Jeton Neziraj është një provokator. Ai gjithmonë ia ngrin nervat dikujt me shfaqjet e tij: e fundit me titull "Bordel Ballkan", me regji nga Andras Urban, shkaktoi protesta dhe kë...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!