Postet nga: Cmimi

Kërkohet dyfishimi i çmimit të rrymës

Çmimi i energjisë në Kosovë mund të dyfishohet në vitin 2022 nëse kërkesa e bërë për të hyrat maksimale nga Kompania Kosovare për Distribuim me Energji ...

Buzhala: Është stabilizuar furnizimi me energji elektrike

Furnizimi me energji elektrike në Kosovë është stabilizuar.

Nga sot hynë në fuqi tarifat e reja për ujin

Autoriteti Rregullator për Shërbimet e Ujit ka aprovuar tarifat e reja për shërbimet e ujit në periudhën 2022-2024, të cilat do të vlejnë nga 1 janari 2022.

Bie më shumë se dyfish çmimi i energjisë në bursën ndërkombëtare

Çmimi i energjisë elektrike ka rënë më shumë se dyfish krahasuar me javën e kaluar. Sot një megavat mund të blihet me 216 euro për dallim nga java ...

Çmimet e naftës shënojnë rënie, por në tregun kosovar fare pak ose hiç

Pavarësisht se në bursën ndërkombëtare ditëve të fundit çmimi i derivateve të naftës ka shënuar rënie, në tregun kosovar kjo është duke ...

Rizvanolli:  Situata me energji elektrike është e jashtëzakonshme

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli ka thënë se situata më energji elektrike në vend është e jashtëzakonshme. Kjo sipas saj për shkak të çmimit të lartë të ...

Hapet konkursi për çmimin ‘Azem Shkreli’ për 2021

Ministria e Kulturës, Rinisë  dhe Sportit ka hapur konkursin për Çmimin kombëtar për vepër jetësore, “Azem Shkreli” dhe çimeve tjera vjetore për letë...

Brikena Sopi pranoi çmimin ‘Katarina Josipi’ për vitin 2021

Dramaturgja Brikena Sopi është fituese e Çmimit të parë për Dramë Origjinale Shqipe “Katarina Josipi”, për vitin 2021. Këtë çmim ajo e mori për dramën “Hekurudha’.