Postet nga: Ismet Kryeziu

Kryeziu: Dënojmë ashpër linçimin që i është bërë Valdete Dakës

Demokracia në Veprim (DnV) ka dënuar gjuhën linçuese ndaj kryetares së Komisionit Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka.

Fjalimi në Kuvend për "vrasjet politike" ngjall polemika mes Gani Gecit dhe Ismet Kryeziut

Ismet Kyreziu, nga Instituti Demokratik i Kosovës, përmes një postimi në Facebook ka thënë se deputetëve të Kosovës duhet t’u ndalohet të flasin pë...

Nuk mbahet gjykimi ndaj ish-shefit të shërbimeve publike në Malishevë  

Seanca gjyqësore ndaj Ismet Kryeziut, ish-shef shërbimeve publike në Malishevë, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare nuk u mbajt sot në Gjykatën e ...

Skandal: Kthehet në punë zyrtari i dënuar me 2 vite burg për korrupsion nga Gjykata e Prishtinës

Ish-drejtori i Drejtorisë ligjore në Agjencinë Kadastrale të Kosovës, Ismet Kryeziu, është kthyer në vendin e tij të punës ndonëse në mars të vitit 2019 ishte dënuar ...

DNV me 72 vëzhgues të angazhuar për fushatën elektorale

Koalicioni i OJQ-ve ‘Demokracia në Veprim’ në një konferencë për media kanë bërë të ditur se do të monitorojnë procesin e fushatës elektorale të partive politike të ...

DnV kërkon nga partitë ta respektojnë kuotën gjinore në komisionet zgjedhore

Koalicioni i OJQ-ve për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim” ka mbajtur konferencë për media lidhur me afatet kohore, organizimin dhe menaxhimin e procesit zgjedhor.

Tre veta dënohen me burg për ndërrimin e ngastrave kadastrale në Pejë, Gjakovë e Deçan

Tre persona janë dënuar për vepra të korrupsionit ndërsa një është liruar nga Gjykata Themelore të mërkurën në Prishtinë.

Gjykata Themelore Prizren, hedh aktakuzën e korrupsionit për shkak të parashkrimit të veprës penale

''Pushon procedura penale ndaj të pandehurit Ismet Kryeziu, për shkak të parashkrimit relativ të ndjekej penale'', kështu thuhet në vendimin e Gjykatës, me të cilin vendim hedhet ...