Postet nga: demokracia në veprim

DnV: Zgjedhje të qeta, por me respektim jo të kënaqshëm të masave kundër pandemisë

Misioni vendor për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim” përmes ekipeve mobile, ka njoftuar se po vëzhgon mbarëvajtjen e procesit zgjedhor në Podujevë dhe Mitrovicë ...

DnV: Deri në ora 13:00 votuan rreth 372 mijë votues

Sot kur Kosova po voton, sipas vëzhguesve të Demokracisë në Veprim (DnV) nga ora 09:30 deri në orën 13:00 votuan rreth 372 mijë qytetarë, shifër kjo e cila u rrit ...

Demokracia në Veprim bën thirrje që qytetarët të dalin në votime

Koalicioni i OJQ-ve ‘Demokracia në Veprim’ (DnV) ka bërë thirrje për qytetarët që të dalin në votime dhe të votojnë saktë.

DnV kërkon nga partitë ta respektojnë kuotën gjinore në komisionet zgjedhore

Koalicioni i OJQ-ve për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim” ka mbajtur konferencë për media lidhur me afatet kohore, organizimin dhe menaxhimin e procesit zgjedhor.

DnV: Disa qytetarë u lejuan të votojnë me dokumente serbe

Koalicioni i OJQ-ve për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim” ka folur për procesin zgjedhor, ku sipas tyre deri në orën 12:00 shumica e qytetarëve të ...

DnV do të vëzhgojë zgjedhjet në veri me mbi 100 vëzhgues

Koalicioni i OJQ-ve vendore për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim”, ka njoftuar se do të jetë e angazhuar në misionin vëzhgues për zgjedhjet e jashtë...

DnV i Reagon PZAP-it: Vendimet pa Bazë Mund ta Cenojnë Integritetin e Zgjedhjeve

Rrjeti i organizatave vëzhguese vendore “Demokracia në Veprim” tha sot se vendimi i Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa për t’i dërguar në rinumërim ...

DnV Tregon Parregullsitë e Balotazhit

Demokracia në Veprim në një konferencë për media ka bërë një konstatim preliminar për procesin zgjedhor deri më tani.