Postet nga: inspektimi

Ndërtimtarët nuk ua paguajnë Trustin punëtorëve - VIDEO

 

Pas raportimit në KALLXO.com, ATK konstaton se një biznes ka nëntë punëtorë pa kontrata

 

Pamje nga inspektimit - Dezinfektuesi blihet 4 euro, shitet 7 euro

Pas gjendjes së krijuar në Kosovë për shkak të coronavirusit, të shumta janë rastet e rritjes së çmimeve, veçanërisht të produkteve higjienike.

Gjilani tre vjet pa inspektor sanitar

Për tre vite, Komuna e Gjilanit nuk ka pasur inspektor sanitar.

“INTEREX” në gjykatë për shitjen e mallrave të ndaluara tek fëmijët

Marketi ‘INTEREX’, do të përballet me gjykatën lidhur me shitjen e mallrave të ndaluara tek fëmijët.

Haradinaj për rastin e ndalimit të Kryeinspektorit: Prokuroria dhe Policia t’i marrin masat e duhura

Kryeministri  Ramush Haradinaj ka thënë se organet e rendit dhe Prokuroria duhet t’i marrin masat e duhura në rastin e ndalimit të Kryeinspektorit t punës që të ...

Gjilan, pas raportimit në KALLXO.com, inspektorët gjejnë parregullsi te kompanitë e transportit

Raportimi i qytetarit në platformën KALLXO.com, se disa autobusë në Komunën e Gjilanit nuk po lëshojnë kuponë fiskalë për udhëtarë i ka vënë ...

Inspektorati gjobit ndërtuesin pa leje në Prizren

Një objekt i një qendreje tregtare në ndërtim e sipër në Komunën e Prizrenit është konstatuar se ka tejkaluar lejen ndërtimore nga inpspektorati i kësaj ...