Postet nga: Adonis tahiri

Gjobitet qytetari që tentoi të heqë pengesën të shtegu i çiklizmit

Inspeksioni komunal i kryeqytetit ka gjobitur qytetarin i cili shihej teksa mundohej të heqë pengesat e vëna në shtegun e çiklizmit me anë të një kazme.

Drejtori i Shpend Ahmetit i thotë kryeministrit Hoti: Sa qet fall, dil në terren

Drejtori i Inspektoratit në Komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri ka reaguar pas deklaratave të kryeministrit Hoti se Policia dhe Inspektorati nuk e kanë bërë punën sic ...

Vazhdojnë inspektimet nëpër lokalet e Prishtinës

Në komunën e Prishtinësa Policia e Kosovës dhe Inspeksioni po vazhdojnë inspektimet nëpër lokale dhe kontrollet ndaj qytetarëve.

Largohen tarracat e lokaleve te Newborn-i

Policia e Kosovës ka intervenuar në largimin e tarracave të kafeterive në kryeqytet, konkretisht afër Pallatit të Rinisë.

Pamje - Kamioni kalon mbi pengesat e vendosura nga Shpend Ahmeti

Komuna e Prishtinës që disa ditë ka filluar me vendosjen e pengesave të cilat kufizojnë shiritat për kyçje në rreth-rrotullime.

Inspeksioni në Prishtinë kontrollon kafiteritë për respektimin e masave

Drejtori i Inspeksionit në komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri, ka njoftuar se sot inspektorët po kontrollojnë lokalet dhe kafiteritë në kryeqytet, për respektimin e masave kundë...

Rrënohen dy garazhda pa leje në Prishtinë

Drejtoria e Inspeksionit në Komunën e Prishtinës ka rrënuar dy garazhda në rrugën ‘Musa Tolaj’ në kryeqytet, pasi që nuk kanë respektuar lejet e ndërtimit.

Aksion në Prishtinë, gjobiten kafet e vogla

Drejtori i Drejtorisë së Inspeksionit në Komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri ka njoftuar se inspektorët e rendit komunal në Prishtinë ka kryer inspektime gjatë ditës së ...