Postet nga: IKShPK

Dyshimet për linë e majmunëve, mostrat dërgohen sot për testim në Holandë

Mostrat e rastit të parë të dyshuar për linë e majmunëve në Kosovë do të dërgohen sot për testim (analiza laboratorike) në laboratorin e OBSH-së, në ...

Disa informacione për linë e majmunëve, sipas IKShPK-së

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike(IKSHPK) ka dhënë disa informacione për sëmundjen e lisë së majmunëve.

IKSHPK: Në Kosovë nuk është raportuar asnjë rast i dyshimtë me Linë e Majmunëve

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKSHPK), ka njoftuar se në Kosovë nuk është raportuar asnjë rast i dyshimtë sa i përket Lisë së Majmunëve.

Numri i rasteve aktive me COVID-19

Në vend numri i rasteve aktive me COVID-19 është 213.

IKSHPK jep informacione për lijën e majmunëve

Disa raste të lisë së majmunëve janë raportuar ose dyshohen në Britani, Portugali, Spanjë dhe Shtete të Bashkuara.

IKSHPK publikon rezultatet e analizave të mostrave të ujit në Deçan

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka publikuar rezultatet e mostrave të ujit të dërguara për analizë fiziko-kimike dhe bakteriologjike, si dhe pë...

Konfirmohen 21 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka informuar se në 24 orët e fundit, 21 persona ...

6 raste të reja me COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë, 6 qytetarë janë infektuar me COVID-19.