Postet nga: Hysen Durmishi

Gropat në rrugën 5 milionëshe Gjilan – Kllokot, deklarohet Hysen Durmishi

KALLXO.com ka raportuar dje për gjendjen e rrugës Kllokot-Gjilan, ku gropat përgjatë rrugës ishin mbushur me kubëza betoni. Rruga Kllokot – Gjilan është asfaltuar me ...

A do të kërkojë Ministria e Infrastrukturës kërkesë për dëmshpërblim për rastin e "53 milionëshit"?

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi, ka thënë se çështja e dëmshpërblimit për rastin e 53 milionëshit është çështje e Gjykatës për ...

Dyshimet për kepërdorimet me patentë-shoferë, Prokuroria e Pejës nis hetime

Prokuroria e Pejës ka njoftuar se ka nisur hetimet për dyshimet për keqpërdorime lidhur me patentë-shoferë, të ngritura sot nga zëvendëministri i Infrastrukturë...

Keqpërdorimet me patentë shofer, Durmishi: Kemi të bëjmë me ndërmarrje kriminale

Hysen Durmishi, zëvendësministri i Infrastrukturës, ka thënë se kanë identifikuar shkelje dhe keqpërdorime në njësitë e patentë shoferëve, kryesisht në rajonin e Pejë...

Zv.ministri Durmishi ua shkëput marrëdhënien e punës tre ekzaminuesve të Departamentit për patentë shofer

Zëvendësministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durmishi, ka njoftuar se ka nxjerrë vendim për shkëputje të marrëdhënies së punës ...

Kontrata për shokun e Hysen Durmishit: OSHP e dënon zyrtarin e prokurimit të ministrisë

Për shkak të parregullsive të konstatuara, Organi Shqyrtues i Prokurimit ka vendosur t’i tërheqë licencën zyrtarit të prokurimit publik në njërin prej tenderëve më ...

Ministri Aliu: Po i investojmë 2 milionë euro për ri-dizajnimin e qendrës së Kamenicës

Në qytetin e Kamenicës, Ministria e Mjedisit, Planfikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, është duke i investuar 2 milionë euro për ridizajnimin e qendrës së qytetit të Kamenicë...

Ministria e Infrastrukturës do t’i mirëmbajë gjatë dimrit rrugët në katër komunat në veri

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës do të kujdeset për mirëmbajtjen dimërore të të gjitha rrugëve lokale në Mitrovicë të Veriut, Zveçan, ...