Postet nga: Hysen Durmishi

Liburn Aliu nuk shkon në komision, AAK bojkoton mbledhjen për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Deputetja e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Albana Bytyqi ka bojkotuar mbledhjen e sotme të komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike pas mungesës ...

Ministria e Infrastrukturës hap tender mbi 16 milionë euro për mirëmbajtjen dimërore të dy autostradave

Ministria e Infrastrukturës ka hapur një tender, të ndarë në 4 Lote me vlerë të parashikuar prej 16 milionë e 400 mijë euro, për mirëmbajtjen dimërore të dy autostradave, “...

Ministria e Infrastrukturës: Paguam 32 milionë euro borxhe të vitit të kaluar

Zëvendësministri i Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës Hysen Durmishi ka njoftuar përmes një postimi në Facebook se kjo ministri ka paguar të gjitha ...

Synohet bllokimi i fondeve publike për të sanksionuarit nga SHBA-ja

Kompanive që kanë pronarë biznesmenë serbë, të cilët në fillim të dhjetorit u futën në listën e zezë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në të ...

Lansohet e-testimi për patentë shofer

Sot është lansuar E-testimi për patent shoferë në shtatë qendra të Kosovës.

Durmishi: Ndërtimi i rrugës Prizren-Tetovë pritet të nisë në vitin 2023

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi, ka thënë se ende nuk dihet shuma e cila do të investohet në rrugën që pritet ta lidhë Prizrenin me ...

Ligji i ndalon, por MI nuk po mund t`i largoj reklamat nga autostradat, Gjykata ka vendosur masë të përkohshme

 

Durmishi: 37% e rrugëve pa kontrata për sinjalistikë

Hysen Durmishi, zv/ministër i Infrastrukturës ka deklaruar sot se një numër i madh i projekteve rrugore nuk kanë fare të paraparë sinjalistikën.