Postet nga: Hysen Durmishi

Shkarkohet Bujar Ejupi

Drejtori i Autoritet të Aviacionit Civil të Kosovës, Bujar Ejupi është shkarkuar sot nga Qeveria e Kosovës në mbledhjen e ekzekutivit.

Kurti jep detaje për koston dhe ndërtimin e rrugës Prizren-Tetovë

Kryeministri Albin Kurti, përmes një videoje të publikuar në Facebook ka treguar për vizitën e tij në Prizren, ku është pritur nga i pari i kësaj ...

Kompanitë që po ndërtojnë rrugën Prishtinë – Podujevë me gjoba për nxjerrje ilegale të mineraleve

Kompanitë që kanë fituar kontrata nga Ministria e Infrastrukturës për të ndërtuar rrugën Prishtinë – Podujevë, rezultojnë se në të kaluarën kanë pasur gjoba të shqiptuara ...

Kurti viziton punimet: Autostrada e Gjilanit po bëhet

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka vizituar punimet të cilat po realizohen për ndërtimin e autostradës së Gjilanit. Kurti ka theksuar se autostrada Prishtinë-Gjilan po ...

Dyshimet për tenderin për rrugën Prishtinë-Podujevë

Ministria e Infrastrukturës ka nënshkruar kontratat për tenderin për rrugën Prishtinë – Podujevë, duke pasur ankesë aktive në Organin Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), institucion i cili ...

Çka thotë Hysen Durmishi për tenderin e Ministrisë së Infrastrukturës që e fitoi kompania e shokut të tij?

Hysen Durmishi, zëvendësministër i Infrastrukturës, e ka mohuar se ka pasur ndikim që LOT-in 2 të tenderit për rrugën Prishtinë-Podujevë ta fitojë kompania e ...

Durmishi i bindur se tenderi nuk ka shkelje ligjore, OSHP-ja e konfirmon se është duke trajtuar ankesën

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi, është shprehur i bindur se në tenderin për rrugën Prishtinë-Podujevë nuk ka shkelje ligjore.

Tenderi për rrugën Prishtinë-Podujevë, Durmishi thotë se kompania private nuk kishte të drejtë për ankesë

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi, ka thënë se kompania private ‘Sallahu’ që kishte ofertuar si konsorcium me një kompani tjetër në tenderin për rrugë...