Postet nga: Hysen Durmishi

Ministria e Infrastrukturës jep tjetër kontratë për rrugën Prishtinë – Podujevë në vlerë mbi 570 mijë euro

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MMPHI), ka dhënë një tjetër kontratë në vlerë prej 575 mijë e 972 euro, për rrugën Prishtinë – Podujevë.

Rrëshqitja e dheut në rrugën Klinë-Gjakovë, Durmishi: Jemi duke u munduar që sa më shpejtë të hapet rruga për qarkullim

Rruga Gjakovë – Klinë po vazhdon të jetë e bllokuar për shkak të rrëshqitjes së dheut që ka pasur në orët e hershme të mëngjesit.

Liburn Aliu flet për intervistimin e Hysen Durmishit nga Prokuroria: Është i pastër

Pas intervistimit të zëvendësministrit të Infrastrukturës, Hysen Durmishi nga Prokuroria Speciale e Kosovës, më 08.05.2024, ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu në një intervistë për emisionin “...

Durmishi thotë se u intervistua si i dyshuar për rrugën Prishtinë – Podujevë

Edhe pse Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP), ka konstatuar se MMPHI ka bërë shkelje kur ka nënshkruar kontratat për tenderin për rrugën Prishtinë – Podujevë duke ...

Prokuroria Speciale po interviston Hysen Durmishin, shkak tenderi për rrugën Prishtinë – Podujevë

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi po intervistohet sot nga në Prokurorinë Speciale në lidhje me tenderin për rrugën Prishtinë-Podujevë.

Dyshimet për rrugën Prishtinë – Podujevë, Durmishi ftohet për intervistë nga Prokuroria Speciale

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi, është ftuar për intervistim nga Prokuroria Speciale, në lidhje me tenderin për rrugën Prishtinë – Podujevë.

Nisin punimet në zgjerimin e rrugës Kijevë – Dollc, jepen zotime se do të kryhen brenda afatit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka marrë pjesë në inaugurimin e nisjes së punimeve të projektit “Zgjerimi i rrugës nacionale N9-Segmenti Kijevë-Dollc”, më 19.04.2024.

Në Njësinë e Patent Shoferit në Prishtinë një kandidat kapet në testim me kufje dhe kamerë

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi, ka thënë se të mërkurën, 14.02.2024, në Njësinë e Patent Shoferit në Prishtinë, një kandidat gjatë testimit është kapur ...