Postet nga: Autostrada e Gjilanit

Ministri Aliu kërkon nga shqiptarët e Luginës ta votojnë listën e Shaip Kamberit

Ministri i Mjedisit, Liburn Aliu, së bashku me zëvendësministrin Hysen Durmishi, dhe zyrtarë të tjerë janë takuar me politikanin shqiptar nga Lugina e Preshevës, Shaip Kamberi.

Kurti viziton punimet: Autostrada e Gjilanit po bëhet

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka vizituar punimet të cilat po realizohen për ndërtimin e autostradës së Gjilanit. Kurti ka theksuar se autostrada Prishtinë-Gjilan po ...

Kundërthënie mes ekspertizave në rastin e tenderit të Autostradës së Gjilanit, gjykata urdhëron super-ekspertizë

Ish-sekretari i përgjithshëm i Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica bashkë me tre të akuzuarit e tjerë, ish – zyrtarët e të njëjtës ministri, Isa ...

Dështon seanca ndaj ish-zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës për tenderin e Autostradës së Gjilanit

Ish-zyrtarët e Ministrisë së Infrastrukturës, të akuzuar për ushtrim ndikimi, shpëlarje të parave si dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare në rastin e Autostradës ...

Gjykimi në lidhje me autostradën e Gjilanit, eksperti i prokurimit: Buxhetit iu shkaktua dëm rreth 6 milionë euro

Qysh në ditën e parë të zbatimit të Kodit të ri të Procedurës Penale janë paraqitur probleme lidhur me mbajtjen e seancës gjyqësore në vazhdimin e ...

Shtyhet seanca ndaj ish zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës për tenderin e autostradës së Gjilanit

Është shtyrë seanca e paraparë të mbahej sot ndaj Betim Reçicës, Isa Berishës, Mirdit Eminit dhe Leonora Limanit, të cilët akuzohen se kanë keqpërdorur detyrë...

Vazhdon gjykimi ndaj ish-zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës për tenderin e autostradës së Gjilanit

Ka vazhduar gjykimi ndaj Betim Reçicës, Isa Berishës, Mirdit Eminit dhe Leonora Limanit, të cilët akuzohen se kanë keqpërdorur detyrën e tyre si zyrtarë ...

Vazhdon gjykimi i zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës të akuzuar për tenderin për autostradën e Gjilanit

Në Gjykatën e Prishtinës sot ka vazhduar seanca ndaj Betim Reçicës, Isa Berishës, Mirdit Eminit dhe Leonora Limanit, të cilët akuzohen se kanë keqpë...