Postet nga: Halil Fejza

Gjykimi për vrasjen e veteranit të UÇK-së në Skenderaj drejtë fundit

 

Detaje nga gjykimi për vrasjen e veteranit të UÇK-së në Prekaz të Skenderajt

Halil Fejza dhe Korab Imeri, i pari i akuzuar për vrasjen e Ilir Zeqirit, ndërsa i dyti për ndihmë pas kryerjes së veprës penale janë sjellë ...

Vrasja e taksistit në Skenderaj: I akuzuari pranon fajësinë

Halil Fejza, i akuzuar se ka vrarë veteranin e UÇK-së, Ilir Zeqiri në prill të këtij viti në Skenderaj ka pranuar se ka kryer këtë vepër ...

Familjarët: Veterani i vrarë në Skenderaj shpresonte se natën e vrasjes do i merrte paratë

Vrasja e veteranit Ilir Zeqiri nga Skenderaj dyshohet së u bë për shkak të një borxhi që i dyshuari i kishte pasur të ndjerit.

Vrasja e veteranit të UÇK-së, Fjalët e para të të dyshuarit "Unë hyna një gjak borxh"

Korab Imeri njëri nga të dyshuarit për vrasjen e veteranit të UÇK-së Ilir Zeqiri  ka deklaruar në gjykatë se nuk e kishte ditur planin e Halil Fejzë...

Vrasja e veteranit, i dyshuari Halil Fejza: E vrava se më kërkoi 20 mijë euro për 9 mijë borxh

Vrasja e Ilir Zeqirit në Skenderaj dyshohet se u bë për 9000 euro. Një gjë të tillë e ka pohuar sot në Gjykatën e Mitrovicës i pandehuri Halil ...

Kamerat e Jasharajve zbuluan vrasjen e veteranit të UÇK-së Ilir Zeqiri

Dy të arrestuarve nën dyshimet për vrasjen e Ilir Zeqirit në Skenderaj, Halil Fejza dhe Korab Imeri u është caktuar masa e paraburgimit nga Gjykata e Mitrovicës.

Halil Fejza edhe Korab Imeri të dyshuarit për vrasjen e Ilir Zeqirit në Skenderaj

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së sotme ka arrestuar dy persona për vrasjen e cila ndodhi katër ditë më parë në Skenderaj.