Postet nga: Gjykimi për Terrorizëm

Dënohet kosovarja që përgatiste ushqim dhe lante rroba në ISIS

E akuzuara për organizim dhe pjesëmarrje në grupet terroriste, me inicialet D.D., u shpall fajtore dhe u dënua me 2 vjet burgim me kusht nga gjykata në ...

Kosovarja pranon se bashkë me burrin shkoi në ISIS

Gjykata e Prishtinës ka mbajtur sot gjykimin ndaj të akuzuarës Jehona Xhemshiti për shkak të veprës penale organizimi dhe pjesëmarrja në grupin terrorist.

Gjykata e Apelit vendosi në rastin e të akuzuarës për terrorizëm

Agnesë Zuzaku, e akuzuar për organizim dhe pjesëmarrje në grupin terrorist, ishte dënuar më 2 vite burgim, dënim me kusht, më 27 dhjetor 2020 nga Gjykata e Prishtinës.

Sulmi kundër Kuvendit, nesër nis rigjykimi i aktivistëve dhe ish-aktivistëve të Vetëvendosjes

Nesër në Gjykatën e Prishtinës pritet të nisë rigjykimi ndaj aktivistëve e ish-aktivistëve të Lëvizjes së Vetëvendosje, Atdhe Arifit, Frashër Krasniqit, Egzon ...

Leonis Frangu lirohet për herë të dytë nga akuza për terrorizëm

Leonis Frangu sot u lirua për herë të dytë  nga Gjykata e Prishtinës nga vepra penale - pjesëmarrje në terrorizëm.

E akuzuara për terrorizëm: Në Siri shkova për ta bindur djalin të kthehej në Kosovë

Në seancën e sotme të shqyrtimit fillestar, e akuzuara për pjesëmarrje në grup terrorist, Fikrije Lutfiu, deklaroi se nuk e ndjen veten fajtore lidhur me akuzat që ...

Dëshmitari i mbrojtur tregon për jetën dhe stërvitjet në kampet e Sirisë

I liruar nga gjykata e Prishtinës por i kthyer në rigjykim nga Apeli, Leonis Frangu ka dalë të hënën sërish para gjyqit për t’u ...

Dënim me kusht me burg për gruan e cila pranoi se kishte shkuar në ISIS

Gjykata e Prishtinës e ka shpallur fajtore V.A., e akuzuar për veprën penale organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist.