Postet nga: Gjykata e Prishtinës

Seanca ndaj Kadri Shalës i dyshuar për 2.1 milionëshin e Thesarit mbahet me dyer të mbyllura

Kadri Shala, i dorëzuar dje në polici si i dyshuar për 2.1 milionëshin e "avulluar" nga Thesari i Shtetit, ka dalë sot para gjykatësit të procedurës ...

Gjykata dërgon në paraburgim zyrtarin e dyshuar për transferin 2 milionësh

Gjykata e Prishtinës ka caktuar masën e paraburgimit për 1 muaj ndaj zyrtarit të Ministrisë së Financave L.G pasi  mbajti  seancën me dyer të mbyllura.

Supremja ende nuk ka vendosur për rastin ‘Pronto’

Gjykata më e lartë e Kosovës ende nuk ka vendosur për rastin që mori vëmendjen më ta madhe mediatike për përgjimet e dëgjuara që ...

Apeli lë në paraburgim të dyshuarin për Krime Lufte në Kosovë

Apeli, ka njoftuar se ndaj Dervish Krasniqit, i dyshuar për krime lufte ka lënë në fuqi masën e paraburgimit.

Avokatja kërkon dënim më të lartë për të akuzuarin për dhunim dhe vrasje të fëmijës Kujtim Veseli

Gjykata e Prishtinës, sot pas 495 ditëve nga dhunimi dhe vrasja e fëmijës së mitur të nacionalitetit rom Kujtim Veseli, shpalli fajtor të akuzuarin S.O. duke ...

Gjykata vendosi për inspektorin e arrestuar për ryshfet

Gjykata e Prishtinës, njofton se ndaj inspektorit të arrestuar ka caktuar masën e paraburgimit prej 1 muaji.

E akuzuara e pranon se i mori 400 euro mito për rregullimin e statusit të viktimës së dhunës seksuale në kohën e luftës

Gjykata e Prishtinës, në krye me gjykatësin Vesel Ismaili, ka udhëheur procesin penal ndaj F. C. për veprën penale marrje ryshfeti.

6 muaj burgim me kusht, për 10 euro ryshfet në kufi me Serbinë

Senisha Popadiq, i akuzuar për dhënie ryshfeti në shumë prej 10 euro, në seancën fillestare ka deklaruar se e pranon fajësinë.