Postet nga: Gjykata e Prishtinës

Një muaj paraburgim zyrtarit që keqpërdori detyrën

Ndaj të pandehurit M.B., është caktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej 1 muaji. Kjo masë iu caktua për shkak të veprës së dyshuar penale "Keqpërdorim ...

Gjykata e Apelit pa vendim për rastin e “Veteranëve”

Gjykata e Apelit ende nuk ka marrë vendim lidhur me rastin e njohur për publikun si “Veteranët”.

Procesi gjyqësor do të vazhdojë në mes UP-së dhe Kishës Ortodokse

Procesi gjyqësorë në mes të Universitetit Publik të Prishtinës 'Hasan Prishtina' dhe Kishës Ortodokse si palë e paditur do të vazhdojë.

Gjykata e refuzon padinë e UP-së ndaj Komunës së Prishtinës për Kishën Ortodokse

Gjykata e Prishtinës më 26 gusht hodhi poshtë padinë e Universitetit të Prishtinës kundër Komunës së Prishtinës lidhur me parcelën ku ndodhet kisha “Sveti Sava”.

Gjykata e dënon reperin Fero

Feronit Shabani, reperi i njohur me nofkën “Fero” është dënuar për armëmbajtje pa leje.

Apeli ja vërteton dënimin me burgim ish-ministrit Ivan Todosijeviq

Gjykata e Apelit ka njoftuar se e ka vërtetuar dënimin prej dy vite burgim ndaj ish-ministrit Ivan Todosijeviq, të shqiptuar nga Gjykata e Prishtinës për nxitje ...

Gjykata e hedh poshtë edhe një herë aktakuzën ndaj Liburn Aliut

Gjykata e Prishtinës e ka hedhur përsëri poshtë aktakuzën ndaj Liburn Aliut, ministrit i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, i akuzuar nga Prokuroria pë...

Hidhet poshtë aktakuza ndaj Saranda Bogujevcit, e akuzuar për pengim të policëve në kryerje të detyrave

Gjykata e Prishtinës e ka hedhur poshtë aktakuzën ndaj Saranda Bogujevcit, e cila po akuzohet për pengim të personit zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare.