Postet nga: Gjykata e Prishtinës

Gjykata ripërsërit urdhërarrestin ndaj Zvonko Veselinoviqit

Gjykata e Prishtinës ka lëshuar urdhërarrest për Zvonko Veselinoviqin, i cili po dyshohet për vepër penale pjesëmarrje ose organizim i grupit kriminal të ...

Armend Selimi për 'Dosjën F' u dënua me 5 mijë euro gjobë

Armend Selimi pronar i firmës “Friends” është dënuar nga Gjykata e Prishtinës për veprën penale të mashtrimit me 6 muaj burgim, i cili është zëvendë...

Apeli prish dënimin ndaj aktivistëve të dënuar për mbishkrimet në mure

Gjykata e Apelit e ka prishur aktgjykimin dënues ndaj tre aktivistë të “Kolektivit për Mendim dhe Zhvillim” për mbishkrime në disa mure në qytetin e Mitrovicës ...

I akuzuari për terrorizëm thotë se nuk ka qenë trajnues i snajperistëve të ISIS-it

Kujtim Daçaj, i akuzuar për organizim dhe pjesëmarrje në terrorizëm, sot u ul në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës pë...

Tenderi "Furnizim me Internet për rrjetin Sizmologjik të Kosovës dhe lidhjet kabllovike për MZhE", Grfafika: Rrahman Ramaj

Pas tre viteve, Gjykata e Prishtinës "përmbys" vendimin e OShP-së për tenderin e internetit

Më shumë se tri vite pasi Gjykata e Tenderëve e kishte anuluar tenderin e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik (MZhE) për furnizim me internet për rrjetin sizmologjik të ...

Arsyetimi i Gjykatës se pse ishte liruar njëri prej të arrestuarve për plagosjen dhe tentim grabitjen në Prizren

Gjykata Themelore e Prizrenit ka caktuar një muaj paraburgim Leutrim Latifit, Ibrahim Qadrakut dhe një personi të tretë me inicialet R.F., për plagosjen dhe tentim grabitjen e cila ...

Kolegji 'UBT' humb betejën e parë ndaj AKA-s për standardet e reja për akreditim

Gjykata e Prishtinës e ka refuzuar kërkesën e Kolegjit “UBT”, për shtyrjen e ekzekutimit të vendimit të Agjencisë së Akreditimit të Kosovës (AKA), për ...

Supremja refuzon ankesën e ekzaminerit të dënuar për ndihmën e dhënë kandidates për patentë shofer

Gjykata Supreme ka refuzuar kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë ndaj Gëzim Kryeziut për shkak të dënimit prej 1 viti e 6 muaj burgim për ...