Postet nga: Galeria Kombëtare

Ekspozita 'Komploti i Tiranës' e Adrian Isufit hapet nesër në Galerinë Kombëtare

Krijuesit nga Shqipëria Ardian Isufi do të hapë nesër, 12.05.2022,  në Galerinë Kombëtare të Kosovës ekspozitën personale, “Komploti i Tiranës”.

Të shtunën do të hapet ekspozita e Muzeut të Fëmijërisë së Luftës

Përvojat personale dhe gjësendet e fëmijëve kosovarë nga lufta e viteve 1998-1999, të cilat janë pjesë e koleksionit të Muzeut të Fëmijërisë së Luftë...

Dyshimet për shkelje ligjore rrezikojnë konkursin për drejtor të Galerisë Kombëtare

Një gabim administrativ në njoftimin për konkursin për drejtor të Galerisë Kombëtare të Kosovës dhe dyshimet për konflikt interesi, rrezikojnë anulimin e tij.

Tri ekspozita hapen javën e ardhshme në Galerinë Kombëtare

Të hënë, më tetë nëntor 2021, duke filluar nga ora 19:00, në GKK hapet ekspozita “The Great Smog of 2021” (Smogu i madh i vitit 2021).

Hapet ekspozita me veprat e koleksionit të 'Grand Hotel'-it në Prishtinë

Rreth 50 vepra të artit pamor nga 27 artistë, nga koleksioni i hotelit “Grand Hotel” në Prishtinë janë ekspozuar sonte në Galerinë Kombëtare të Kosovës, në kuadër të ekspozitë...

Nesër hapet ekspozita ‘Synime’

E kuruar nga Adela Demetja dhe Erëmirë Krasniqi do të hapet nesër në ora 10:00 në Galerinë Kombëtare të Kosovës, Prishtinë.

Ekspozita "Synime", historia për gratë krijuese shqiptare

Galeria Kombëtare e Kosovës do të hapë në fund të muajit prill ekspozitën, “Synime”.

Nis bartja e 121 veprave të artit nga 'Grandi' për në Galerinë Kombëtare të Kosovës

121 veprat e artit, të cilat ishin të vendosura në Hotelin “Grand” në Prishtinë do të barten në Galerinë Kombëtare të Kosovës.