Foto: Denis Sllovinja / Galeria e Arteve

Ekspozita 'Komploti i Tiranës' e Adrian Isufit hapet nesër në Galerinë Kombëtare

Krijuesit nga Shqipëria Ardian Isufi do të hapë nesër, 12.05.2022,  në Galerinë Kombëtare të Kosovës ekspozitën personale, “Komploti i Tiranës”.

Ekspozita hapet në ora 19:30 dhe është kuruar nga Gaetano Centrone, Vladimir Myrtezai-Grosha dhe Elton Koritari.

Krijuesi Ardian Isufi ekspozon për herë të parë në një ekspozitë personale në Galerinë Kombëtare të Kosovës.

Përmes kësaj ekspozite, Isufi  sjellë për publikun e Kosovës një përzgjedhje nga karriera e tij e gjatë artistike si edhe vepra të reja e të krijuara enkas për këtë ekspozitë, ku veçohen pavijonet e Veprave të Pamundura, atë të Komplotit të Tiranës apo Interpelancën e Artistit me Raino Isto dhe Genti Gikola.

Ekspozita deri më 12 qershor 2022.