Postet nga: Galeria Kombëtare

Nesër hapet ekspozita 'Koleksioni i grafikës'

Galeria Kombëtare e Kosovës ka njoftuar se nesër, më 22 dhjetor 2020, do të hapet ekspozita,  “Koleksioni i grafikës”

Nis bashkëpunimin Galeria Kombëtare e Kosovës dhe Shqipërisë

Galeria Kombëtare e Arteve të Kosovës dhe Galeria Kombëtare Shqipërisë kanë nisur  bashkëpunimin me organizimin e ekspozitës në grup të artisteve nga Shqipëria ...

Jakup Ferri hap ekspozitë personale në Galerinë Kombëtare

Në vlugun e pandemisë së Coronavirusit, Galeria Kombëtare e Kosovës ka paralajmëruar hapjen e ekspozitës personale të Jakup Ferrit. Ekspozita do të hapet më 1 gusht 2020.

Një punëtor i Galerisë Kombëtare të Kosovës preket nga COVID-19, vetizolohet i tërë stafi

Një punëtor i Galerisë Kombëtare të Kosovës ka dalë pozitiv me COVID-19, çka ka bërë që i gjithë stafi i Galerisë Kombëtare të vetizolohet dhe ...

Galeria Kombëtare publikon në mënyrë virtuale ekspozitën ‘Onufri Remade’  

 Galeria Kombëtare Kosovës ka publikuar në faqen e saj zyrtare të Facebook në mënyrë virtuale ekspozitën ‘Onufri Remade”. 

Galeria Kombëtare vazhdon publikimin e veprave në versionin dixhital  

Galeria kombëtare e Kosovës ka vazhduar publikimin e veprave artistike të koleksionit të saj në Facebook, pavarësisht se nga 18 maji ky institucion ka hapur dyert për ...

Nis kthimi gradual i publikut në Galerinë Kombëtare të Kosovës     

Mbi 50 vizitorë kanë vizituar ekspozitat e Galerisë Kombëtar të Kosovës, në dy ditë e fundit pas rihapjes.

Galeria Kombëtare mbyll sallën ekspozuese

Galeria Kombëtare e Kosovës nga sot mbyll sallën ekspozuese pas vendimit të Qeverisë së Kosovës për masa shtrënguese kundër luftimit të Coronavirusit.