Postet nga: Furnizim

Komuna e Prishtinës ndan 300 mijë euro për furnizim të shkollave me gjeneratorë

Komuna e Prishtinës planifikon të ndajë 300 mijë euro për furnizim dhe montim të gjeneratorëve në institucione edukativo-arsimore dhe nevoja të komunës.

KEDS: Stabilizohet situata me energji, ndalen kufizimet

Kompania për Distribuimin e energjisë Elektrike (KEDS) ka njoftuar se pas rikthimit të bllokut B2 dhe A3 është stabilizuar situata me furnizim të energjisë elektrike.

Komuna e Prishtinës do t'i blejë 1600 tonë pelet

Komuna e Prishtinës ka shpallur tender për blerjen e 1600 tonë pelet. Për blerjen e peletit ka ndarë 370 mijë euro.

KEK: Njësia A-5 është ndalur për qëllim inspektimi dhe riparimi, prodhimi është zëvendësuar

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se është duke bërë remontet/revizionet e të gjitha njësive ...

Gjermania, plan krize në rast ndërprerjeje të papritur të furnizimit me gaz nga Rusia

Zyrtarët gjermanë po përgatiten pa bujë në rast se Rusia ndalon papritur furnizimin me gaz, duke hartuar një paketë emergjente, e cila mund të parashikojë edhe marrjen e ...

Shkollat e Prishtinës furnizohen me pelet për ngrohje, kompania furnizuese jep arsye për vonesën

Disa shkolla të komunës së Prishtinës u përballën me mungesë të ngrohjes pasi nuk u furnizuan me lëndë djegëse- pelet.

Dëmtohet një gyp i vjetër i ujësjellësit, disa pjesë të Prishtinës mbesin pa ujë

Disa pjesë të Prishtinës po përballen me mungesë të ujit si pasojë e dëmtimit të një gypi.

ShSKUK furnizohet me ilaçin "Remdesivir"

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (SHSKUK) ka njoftuar se është furnizuar me ilaçin “Remdesevir”.