Postet nga: Ferat Shala

Hapja e tregut shkakton rritje të çmimit të rrymës

Drejtori i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë, Janez Kopac, ka prezantuar raportin e implementimit për Kosovën më temë “Rruga e Kosovës drejt integrimit evropian të energjisë: Gjendja ...

Qytetarët e veriut nuk paguajnë taksa, shteti ua paguan rrymën e ujin

Në katër komunat veriore, qytetari mund të ndërtoj shtëpi apo banesë kudo e kurdo pa pasur nevojë për leje ndërtimore, pasi një të tillë nuk ...

Mbulimi i pagesave të rrymës në veri, PDK paralajmëron interpelancë parlamentare

Partia Demokratike e Kosovës ka akuzuar deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje se votuan për ndarjen e 11 milionë eurove nga buxheti i Kosovës për të ...

Deputeti i PDK-së kërkon që diaspora të lirohet nga pagesa e testeve për COVID-19

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Ferat Shala, ka kërkuar që diaspora të lirohet nga pagesat për testet PCR për COVID-19.

Shala i PDK-së: Jemi akademi për partitë e tjera se si qeveriset vendi

Ish deputeti i PDK-së dhe kandidati i kësaj partie edhe për një mandat, Ferat Shala, ka thënë sonte se program i kësaj partie për zgjedhjet ...

Deputeti i PDK-së sot intervistohet në Hagë në cilësinë e dëshmitarit

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Ferat Shala ka njoftuar se sot në cilësinë e dëshmitarit do të intervistohet ...

Shala i PDK-së: Qeveria duhet të vijë me plan për ta nxjerr Telekomin nga kriza

Deputeti nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ferat Shala ka kërkuar nga Qeveria që të sjell një plan për zgjidhjen e krizës në ...

Kushëriri i ish-drejtorit Ferat Shala punësohet në Trepçë

Arian Shala, kushëriri i Ferat Shalës është punësuar në konkursin e 24 shtatorit në Trepçë.