Postet nga: Faturat

Kur do t’i paguajnë faturat e energjisë elektrike qytetarët në veri të Kosovës?

Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës (KOSTT) ka njoftuar se nga 1 janar i vitit 2024, në katër komunat në veri të Kosovës ka ...

ZKA: MKRS pagoi mbi 87 mijë euro për shpenzime procedurale gjyqësore dhe për kamata gjatë vitit 2022

Mbi 250 mijë euro ka paguar Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit gjatë vitit 2022 bazuar në vendime gjyqësore përmbarimore.

Rritje e faturave të gazit dhe energjisë elektrike në të gjitha kryeqytetet e BE

Kostot e energjisë për familjet në të gjithë Evropën pothuajse janë dyfishuar në krahasim me një vit më parë, kanë zbuluar të dhënat e reja.

PDK kërkon heqjen e TVSH-së nga faturat e energjisë elektrike

Partia Demokratike e Kosovës(PDK) ka propozuar që të largohet Tatimi mbi Vlerën e Shtuar (TVSH) nga faturat e energjisë elektrike, sipas tyre për të parandaluar shtrenjtimin ...

LIVE në Kallxo Pernime - Ulja e faturave të rrymës

Sonte në #KallxoPernime ndiqeni debatin për Uljen e faturave të rrymës

Auditori: MAShTI vonoi pagesat e faturave deri në një vit

Zyra Kombëtare e Auditorit ka gjetur se Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit gjatë vitit 2021 ka pasur probleme me vonesa në pagesën e faturave.

ZRRE i reagon Avokatit të Popullit që i vlerësoi diskriminuese tarifat e rrymës

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka reaguar ndaj opinionit të Institucionit të Avokatit të Popullit (IAP) i cili vlerësoi se vendimi për vendosjen e bllok-tarifave ka elemente diskrminuese.

“Darka e Lamës” i kushtoi kuletës së shtetit mbi 3,100 euro

Në ambientet e një hoteli modern të Prishtinës e me motive tradicionale, në tetor të vitit të kaluar “Darka e Lamës” mblodhi rreth 100 persona.