Postet nga: Efiçienca e Energjisë

Kamenica nënshkruan tri marrëveshje për efiçiencë të energjisë

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati ka njoftuar se i ka nënshkruar tri marrëveshje me Fondin e Kosovës për Efiçiencë të ...

Komuna e Drenasit ofron grante për gratë ndërmarrëse

Komuna e Drenasit ka hapur një thirrje për grante për gratë ndërmarrëse.

5.5 milionë euro për masat e efiçiencës së energjisë në objektet publike

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka së bashku me ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili kanë zhvilluar një vizitë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) pë...

Qeveria zgjedh kryeshefin e Agjencisë për Eficiencë të Energjisë

Arsim Kuliqi është emëruar kryeshefi ekzekutiv i Agjencisë së Kosovës për Efiçiencë të Energjisë nga qeveria e Kosovës. Ai është zgjedhur nga qeveria e Kosovë...

Miratohet Projektligji për efiçiencë të energjisë

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal ka shqyrtuar në parim Projektligjin për efiçiencë të energjisë dhe raportin vjetor të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave ...

KOSID: Fokusi në qymyr, barrierë për tranzicionin e energjisë në Kosovë

Në kuadër të Javës për Zhvillim të Qëndrueshëm në Kosovë, Konsorciumi Kosovar i Shoqërisë Civile për Zhvillim të Qëndrueshëm (KOSID), organizoi ...

2.3 Milion Euro, 12 Objekte Publike Bëhen Efiçiente

Nga sot edhe 12 objekte publike janë bërë me masa të efiçiecës së energjisë. Kjo falë investimit të Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, përmes kredisë së Bankës ...

Lluka: Po Rinegociohen Kushtet e Kontratës për TC ‘Kosova e Re’

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, tha se janë duke u rinegociuar kushtet e kontratës për termocentralin “Kosova e Re”.