LIVE në Kallxo Pernime - Ulja e faturave të rrymës

Sonte në #KallxoPernime ndiqeni debatin për Uljen e faturave të rrymës

  • Cili është plani i Qeverisë për efiçiencë të energjisë?
  • Sa mund të ulet fatura nëse e izoloni shtëpinë dhe kulmin?
  • Sa është investuar deri më tash në rritjen e efiçiencës së ndërtesat publike?
  • A do të ketë projekte të reja për bizneset dhe amvisëritë për efiçiencë të energjisë?
  • A do të ketë përkrahje nga qeveria për ngrohje të objekteve gjatë dimrit?

Të ftuar në “Kallxo Përnime” janë: Naim Bujuqi – ud drejtor Menaxhues në Fondin e Kosovës për Efiçiencën e Energjisë, Burim Hashani – Drejtor i Programit për Energji në fondacionin e Mijëvjeçarit të Kosovës, Farush Azemi – Auditor i energjisë dhe Shyhrete Abazi Osmani – Zyrtare për energji efiçiencë në Drejtorinë e Urbanizimit në Komunën e Prishtinës.

Emisioni transmetohet sonte nga ora 22:30 në RTV Dukagjini dhe në Facebook të KALLXO.com.