Postet nga: fatime dërmaku

Pse u lirua nga akuza për gazin lotsjellës ministrja Albulena Haxhiu?

Një vendim i gjykatës së Prishtinës e ka liruar nga akuza ministren e Drejtësisë Albulena Haxhiu, për mbajtjen e kundërligjshme të gazit lotsjellës.

Shpallet vendimi për akuzën ndaj ministres Haxhiu për lotsjellës - VIDEO

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu bashkë me tre ish-deputetë janë liruar nga akuza në lidhje me mbajtjen e kundërligjshme të gazit lotsjellës.

Shtyhet seanca në rastin “Ukë Rugova 2”

Seanca e sotme nuk është mbajtur për shkak të mungesës së të akuzuarit Fadil Ahmeti dhe për shkak të kërkesës së të akuzuarit Fitim Beqiri ...

Ukë Rugova, Astrit Haraqija e të tjerët, sërish mohojnë akuzat

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca gjyqësore për rastin ndaj të dyshuarve për krim të organizuar me viza italiane, ndaj të akuzuarve ish deputetit ...

Ish-zyrtari i Ministrisë së Infrastrukturës dëshmon në gjykimin e ish-kolegëve

Z.A. ish zyrtar i lartë ligjor në Ministrinë e Infrastrukturës, ka dëshmuar sot në Gjykatën e Prishtinës nё rastin ndaj tё akuzuarve Xhelil Bekteshi dhe ...

Shtyhet seanca ku e akuzuar është Ministrja e Drejtësisë (VIDEO)

Seanca gjyqësore ndaj Albulena Haxhiut, ministre e Drejtësisë, ish-deputeteve Donika Kadaj- Bujupi, Besa Baftiu dhe deputetit Pal Lekaj, të cilët akuzohen për armëmbajtje pa leje ...

Mungon Astrit Haraqija, sërish dështon seanca ndaj Ukë Rugovës dhe të tjerëve

 

Dështon për të pestën herë seanca gjyqësore për gazin lotsjellës në Kuvend

Në Gjykatën e Prishtinës, përsëri ka dështuar seanca ndaj ish-deputeteve të Kuvendit të Kosovës, Albulena Haxhiu, Besa Baftiu, Donika Kadaj-Bujupi dhe Pal Lekaj.