Postet nga: Fajde

Negociatat mes viktimës dhe fajdexhiut në Pejë

Një person nga qyteti i Pejës kishte kërkuar para nga një person tjetër në vlerë prej 13 mijë euro, ndërsa i dëmtuari për të një...

Obiliq, një person kanoset për të kthyer paratë që kishte marrë me fajde

Një person ka raportuar në Policinë e Kosovës së një person prej të cilit kishte marrë para borxh e ka kanosur duke i kërkuar paratë.

Hulumtimi i KALLXO.com, i akuzuari për 60 mijë euro fajde del para gjyqit - VIDEO

 

Suharekë, Intervistohen dy persona për fajde

Një person dyshohet se kishte marr borxh një shumë parash prej 500 euro nga një person tjetër, i cili dyshohet se i kishte  kërkuar t’i ktheheshin 900 euro, pë...

Fajdetë në Pejë, mori 200 euro borxh, pagoi 5 mijë euro kamatë

Muajin e kaluar, një aksion i Prokurorisë së Pejës vuri në pranga disa persona të dyshuar për fajde në rajonin e Pejës.

Pejë, bllokohen 51 mijë euro nga xhirollogaritë e të pandehurve për fajde

Gjykata e Deçanit ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë së Pejës duke lëshuar urdhrin për ndalim afatgjatë të llogarive për të pandehurit H.T ...

Arrestohen dy persona, të dyshuar për fajde dhe shpëlarje parash

Prokuroria ka njoftuar është zhvilluar një operacion për bastisje në lokacione të ndryshme, në Prishtinë dhe Fushë Kosovë, ku janë arrestuar dy persona me inicialet R.J dhe H....

Hulumtimi i KALLXO.com - I akuzuari për 60 mijë euro fajde deklarohet për fajësinë para gjykatësit

Driton Podrimçaku, është sjellë sot para gjykatës së Pejës për t’u ballafaquar me akuzën e prokurorisë për fajde.