Postet nga: Fajde

Të dëmtuarit nuk paraqiten në gjykatë, dështon seanca ndaj katër të akuzuarve për fajde

 

Arrestohet një i dyshuar për fajde në Gjakovë

Policia e Kosovës ka njoftuar se kanë arrestuar një person të dyshuar për fajde në Gjakovë.

Gjykata vendos për Beqir Hoxhën, i dyshuar për fajde

Gjykata Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, gjyqtarja e procedurës– Ajser Skenderi, ka caktuar masën e paraburgimit, në kohëzgjatje prej një muaji ndaj të ...

Dyshohet se për 11 mijë euro, mori me fajde 78 mijë euro, prokuroria kërkon paraburgim për Beqir Hoxhën

Prokuroria në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, të mërkurën, ka kërkuar caktimin e paraburgimit ndaj Beqir Hoxhës, i cili u arrestua për dyshimin ...

Dosja e Prokurorisë për fajdetë në Prizren: Për 11 mijë euro, të dëmtuarit u detyruan të kthejnë mbi 78 mijë euro

Gjendja e rëndë financiare dhe rimëkëmbja e biznesit kishin detyruar babë e bir që të kërkojnë para borxh me fajde.

Aksion kundër fajdes në Prizren, arrestohet Beqir Hoxha

Një aksion i madh i Policisë së Kosovës është zhvilluar në Prizren kundër fajdes.

Dosja e Prokurorisë: Ish-polici u ndihmoi të dyshuarve për fajde t'i shmangeshin arrestimit nga Policia

Në mesin e 7 personave të arrestuar dje nën dyshimin për vepra të ndryshme penale është edhe ish-polici i Kosovës, N.Xh.

Prokuroria kërkon një muaj paraburgim për avokatin Besnik Berisha dhe gjashtë të dyshuarit e tjerë

Prokuroria e Ferizajt njofton se ka kërkuar nga Gjykata caktimin e masës së paraburgimit në afat prej 30 ditësh ndaj avokatit Besnik Berisha dhe gjashtë të pandehurve me ...