Postet nga: arrestim për fajde

Arrestohen dy persona në Fushë Kosovë nën dyshimin për fajde

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona në Fushë Kosovë, pasi dyshohen se janë marrë me fajde.

Paraburgim për policin e dyshuar për fajde

Gjykata ka caktuar paraburgimin për zyrtarin policor E. D. nën dyshimin se i njëjti është përfshire në aktivitete ilegale të fajdesë.

Prokuroria jep detaje për policin e arrestuar nën dyshimet se është përfshirë në fajde

Prokuroria e Pejës ka kërkuar paraburgimin për zyrtarin policor E. D. nën dyshimin se i njëjti është përfshire në aktivitete ilegale të fajdesë.

Në mesin e 15 të arrestuarve për fajde në Pejë, është edhe Driton Podrimqaku

15 persona janë arrestuar nga policia në një aksion të udhëhequr nga Prokuroria e Pejës, departamenti për krime të rënda.

Aksion i gjerë kundër fajdeve në Pejë

Një aksion i Prokurorisë në Pejë ka vëne në pranga mbi 15 persona.

Arrestohen katër persona në Prizren për fajde

Katër persona janë arrestuar dje rreth në orët e pasdites fshatin Reqan të komunës së Prizrenit, nën dyshimin për fajde.

Pamje nga arrestimi i të dyshuarve për fajde në Pejë

Një person i cili kishte marrë para nga disa persona të tjerë ishte detyruar që borxhin e marrë ta kthente në shumë më të madhe për shkak të kamatë...

Aksioni ndaj të dyshuarve për fajde, sekuestrohen para, vetura dhe bllokohen xhirollogari bankare

Prokuroria e Pejës ka njoftuar dje për arrestimin e 6 personave nën dyshimin se kanë kryer vepër penale të fajdesë.