Postet nga: faik grainca

Dënohet ish-drejtori i Urbanizmit i Komunës së Ferizajt

Faik Grainca, ish-drejtor i Urbanizmit dhe Planifikimit Mjedisor në Ferizaj, është gjetur fajtor dhe është dënuar nga Gjykata në akuzën për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Dështon seanca në gjykimin e Faik Graincës

Faik Grainca, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, sot është dashur të dalë para gjykatësit për tu përballur me akuzën e Prokurorisë.

Aktakuzë ndaj Faik Graincës se lejoi operimin e bastores afër çerdhes

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka ngritur aktakuzë ndaj ish-Drejtorit të Urbanizmit në Komunën e Ferizajt, Faik Granica.

Faik Grainca lirohet nga akuza për keqpërdorim të detyrës

Faik Grainca, ish- Drejtor i Urbanizmit dhe Planifikimit Mjedisor në Ferizaj, është liruar nga akuza e cila atë e ngarkonte me veprën penale të keqpërdorimit të detyrës ...

Në gjykimin e ish-drejtorit të Urbanizmit si provë dëgjohet seanca e Kuvendit Komunal

Në Gjykatën e Ferizajt ka vazhduar seanca gjyqësore ndaj ish-drejtorit të Urbanizmit, Faik Grainca, i cili akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

Dëgjohet dëshmitari i ri në gjykimin e ish-Drejtorit të Urbanizmit të Ferizajt

Në Gjykatën e Ferizajt ka vazhduar seanca ndaj ish Drejtorit të Urbanizmit Faik Grainca i cili akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

Vazhdon gjykimi i Faik Graincës për peticionin e falsifikuar

Në Gjykatën e Ferizajt ka vazhduar seanca ndaj ish Drejtorit të Urbanizmit Faik Grainca i cili akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

Dy dëshmitarë të rinj dëshmuan në gjykimin e ish-drejtorit të Komunës së Ferizajt

Dy dëshmitarë janë dëgjuar sot në gjykimin e ish-drejtorit të Urbanizmit dhe Mjedisit të Komunës së Ferizajt, Faik Graincës, për keqpërdorim të detyrës ...