Postet nga: ererat e forta

Cilat janë erërat e forta dhe çfarë dëme shkaktojnë ato?

Forca e erës e regjistruar të enjten me 18 janar, nuk është në nivelin e erërave të forta që Instituti Hidrometerologjik i Kosovës e ka konsideruar të rë...

VIDEO - Dëme nga erërat e forta, pezullohet mësimi për një javë në shkollën në Zhabar të Mitrovicës

Erërat e forta gjatë fundjavës kanë dëmtuar kulmin, dyert e dritaret e shkollës fillore të mesme të ulët “Shaban Idrizi” në Zhabar të Mitrovicës.

KEDS njofton për dëme në rrjetin elektrik nga erërat e forta

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se për shkak të erërave të forta janë shkaktuar disa dëme në rrjetin elektrik, kryesisht ...

Erërat e forta, ndahet në gjysmë një lis në Prishtinë (FOTO)

Erërat e forta dhe shiu i rrëmbyeshëm kanë ndarë në gjysmë një lis në Prishtinë.

Erërat e forta në kryeqytet, dëmtohet një veturë nga rrëzimi i një peme - VIDEO

Erërat e forta nga dita e djeshme kanë bërë që një pjesë e një peme në lagjen ‘Ulpiana’ të thyhet dhe bie në tokë.

Erëra të forta në disa komuna, rrëzohen shtyllat elektrike

KEDS ka njoftuar se në dy ditët e fundit për shkak të erërave të forta ka pasur edhe dëme në rrjetin elektrik.

Dëmtime në rrjetin elektrik në disa rajone në Kosovë, shkak erërat e forta

Disa rajone në Kosovë janë përballur me dëmtime në rrjetin elektrik si pasojë e erërave të forta që kanë vazhduar edhe të dielën.

Erërat e forta në Gjilan, lëndohen tre persona nga rënia e vinçit

Si pasojë e erërave të forta, një vinç ka rënë mbi një automjet në Gjilan. Tre persona kanë pësuar lëndime, gjendja e të cilëve është ...