Postet nga: Erërat

Cilat janë erërat e forta dhe çfarë dëme shkaktojnë ato?

Forca e erës e regjistruar të enjten me 18 janar, nuk është në nivelin e erërave të forta që Instituti Hidrometerologjik i Kosovës e ka konsideruar të rë...

Rënia e kulmit, IHMK: Shpejtësia e erës që u regjistrua dje, nuk shkakton kurrfarë dëmi

Instituti Hidrometeorolgjik i Kosovës (IHMK) ka publikuar të dhënat për shpejtësinë e erës në kohën kur ndodhi shembja e kulmit të objektit të ri ...

Pas përkeqësimit të motit, Komuna e Prishtinës u bën thirrje qytetarëve për kujdes

Pas përkeqësimit të motit, reshjeve të shiut të përcjella me erëra të forta, Komuna e Prishtinës porosit qytetarët për kujdese të shtuar gjatë ...

Shiu depërton në objektin e Aeroportit të Prishtinës (VIDEO)

Pas reshjeve të shiut dhe stuhisë, uji ka depërtuar edhe në Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”.

Komuna e Gjilanit fton fermerët që pësuan dëme nga breshëri dhe erërat që t’i raportojnë ato

Komuna e Gjilanit u ka bërë thirrje fermerëve që t'i raportojnë dëmet nga fatkeqësitë natyrore, në mënyrë që të evidentohen në raportin, i cili do ...

Stuhia me erë të fuqishme shkakton kaos në Britani të Madhe

Një stuhi goditi Britaninë dhe Irlandën të premten (18 shkurt) me erëra rekorde afër 200 kilometra në orë duke ndërprerë energjinë për dhjetëra mijëra njerë...

Erërat e forta dëmtojnë serat e familjes Hetemi nga Bistrica e Leposaviqit  

Erërat e forta që po fryjnë gjatë gjithë ditës së sotme kanë dëmtuar të gjitha serat e familjes Hetemi nga Bistrica e Shalës, Komuna e Leposaviqit.  

VIDEO - Istogu i shkatërruar pas erërave të fuqishme