Postet nga: Energjia

Haradinaj në KEK Interesohet për Prodhimin e Energjisë

Në orët e mëngjesit Kryeministri Ramush Haradinaj vizitoi Korporatën Energjetike të Kosovës për t’u njoftuar në lidhje me prodhimin e energjisë elektrike.

Italianët Interesohen për Energji të Ripërtëritshme në Kosovë

Ramush Haradinaj u takua sot me biznesmenë italianë të kompanisë “Consorzio Servizi Integrati” që janë të interesuar të investojnë në Kosovë në energji të ripërtëritshme.

Janova: Nuk ka Kushte për Faturim në Veri

Në mbledhjen e Komisionit për Zhvillim Ekonomik ku u fol për faturimin e shpenzimeve të rrymës në veri qytetarëve tjerë të Kosovës, Arsim Janova, anë...

Hilmi Jashari Flet për Rrymën për Veriun

Para Komisionit për të Drejtat e Njeriut, avokati i popullit Hilmi Jashari tregoi angazhimin e tij që çoi në heqjen e faturimit të rrymës për veriun qytetarë...

Deputetja i Paguan Energji Operatorit Ilegal

Deputetja e Listës Serbe Miljana Nikoliq në mbledhjen e Komisionit për të Drejtat e Njeriut ku u diskutua rreth faturimit të rrymës qytetarëve tjerë të Kosovë...

Serbia Përfiton Miliona Euro në Vit nga Energjia e Kosovës

Kosova humb miliona euro në vit për shkak të moszbatimit të marrëveshjes për energjinë, të nënshkruar në vitin 2013 ndërmjet përfaqësuesve të Prishtinës ...

Miratohet Strategjia e Kosovës për Energjinë

Në mbledhjen e sotme Qeveria e Kosovës miratoi Strategjinë e Energjisë 2017-2026.

Qeveria e UP Synojnë Bashkëpunim në Fushën e Energjisë

Në një takim të zëvendëskryeministrit, Ramiz Kelmendi, dhe rektorit të Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema, është diskutuar për projekte të përbashkëta ndërmjet Qeverisë ...