Postet nga: Energjia

KEK-u prodhon vetëm rreth 375 Mw/h, furnizimi mbulohet nga importi

Mungesa e prodhimit vendor të energjisë elektrike ka bërë që të vështirësohet furnizimi me rrymë, e kjo zakonisht ka ndodhur gjatë stinës së dimrit.

Lista e lagjeve të Prishtinës që do mbesin pa rrymë

KOSTT ka njoftuar se me qëllim të krijimit të kushteve të sigurisë për punë, sot nga ora 10:00 deri në orën 15:00 në një pjesë të madhe të kryeqytetit ...

KEDS njofton për ndëprerje emergjente të energjisë në disa fshatra të Suharekës

KEDS ka njoftuar se sot, më 08.nentor 2018  në  nënstacionin 110/35/10kV Theranda  do të  ndërpritet energjia elektrike.

Gjërat që u marrin shumë energji dhe ju sjellin vetëm dëme sipas psikologëve

Disa gjëra që bëni në përditshmëri mund të jenë negative pasi shtreojnë energjinë tuaj, ky është konstatim i psikologëve.

Vendet që do të mbesin pa energji elektrike në Kosovë

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. Ja cilat janë ato:

Fshatrat dhe qytetet përreth Ferizajt që nuk do kenë rrymë

KEDS në një njoftim të saj ka treguar për zonat në rrethin e Ferizajt të cilat do mbesin pa rrymë gjatë javës së ardhëshme

Zonat e Prishtinës që do mbesin pa rrymë

KEDS në një njoftim të saj ka treguar për zonat në rrethin e Prishtinës të cilat do mbesin pa rrymë gjatë javës së ardhëshme

Rreziqet e projektit ‘Kosova e Re’ sipas Sekretariatit të Energjisë

Organizata Ndërkombëtare e Komunitetit të Energjisë ka lëshuar opinionin preliminar mbi kontratën e Qeverisë së Kosovës me ‘Contour Global’ për ndërtimin e termocentralit ...