Postet nga: Emërimet Politike

Teatri Kombetar

Kritikohen emërimet partiake në Këshillin Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës

Emërimi i Shkurte Aliut si anëtare e Këshilli Drejtues të Teatrit Kombëtarë të Kosovës, po shihet si rrezik për politizim të këtij teatri ...

'Ftyra' e Qeverisë: Mllefi dhe tërheqja e partnerëve ndërkombëtarë pas emërimeve politike

Shtetet e  Bashkuara të Amerikës, u tërhoqën nga bordi i Agjencisë për Krahasim dhe Verifikim të Pronës në Kosovë, në kohën kur liderët ...

Mbikëqyrësi i Shërbimit Civil: Qeveria duhet t’i hapë sytë në emërimet e larta

Eshref Shabani, kryetar i Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës të Shërbimit Civil të Kosovës (KPMShCK), kritikoi qeverinë e Kosovës në çështjen e emërimeve të ...

Punësimet partiake nëpër institucione

Një vit me shumë emërime politike është përmbyllur. Përveç pozitave të larta ku janë deleguar njerëz të partive politike, Gazeta JnK ka raportuar se si janë ...

LDK: I papranueshëm kandidimi i Blerand Stavilecit dhe Njazi Thaçit për drejtor të KEK-ut

Grupi Parlamentar i LDK-së ka reaguar lidhur me emërimet në Zyrën e Rregullatorit për Energji (ZRRE) dhe kandidimet e Blerand Stavilecit dhe Njazi Thaçit për ...

Vetëvendosje reagon pas emërimit të Gent Begollit në krye të PTK-së

Pas zgjedhjes së Gent Begollit në krye të Ndërmarrjes Publike, Telekomi i Kosovës, ka reaguar Lëvizja Vetëvendosje duke thënë se Begolli nuk ka eksperiencë në ...

Ish-Drejtori i Malishevës Emërohet Sekretar në Ministrinë e Drejtuar nga Nisma

Qeveria e Kosovës e ka emëruar sekretar të Ministrisë së Arsimit, Ekrem Kastratin, i cili nuk ka treguar aftësi të mjaftueshme për këtë pozitë.

Kërkohet Hetim Parlamentar për Politizim të Bordeve dhe Pozitave të Larta

Kryetarja e Alternativës, deputetja Mimoza Kusari Lila bashkë me deputetin Dardan Sejdiu kanë mbledhur sot nënshkrime për inicim të një seancës plenare të Kuvendit të Kosovë...