Postet nga: Dheu i Bardhë

Pritjet dhe kolonat nëpër pikat kufitare për dalje nga Kosova

Rreth një orë e gjysmë janë pritjet për të dalë nga Kosova në pikat kufitare Dheu i Bardhë dhe Merdare.

Pritjet dhe kolonat nëpër pikat kufitare për hyrje në Kosovë

Deri në dy orë janë duke pritur qytetarët për të hyrë në Kosovë në pikën kufitare Dheu i Bardhë.

Deri në 40 minuta pritje në Merdarë për të hyrë në Kosovë

Qendra për Menaxhimin Kufitar, e cila funksonon në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme, ka njoftuar për pritjet dhe kolonat në pikat kufitare që lidhin ...

Tri orë pritje në Merdarë për të dalë nga Kosova

Mërgimtarët po presin deri në tri orë për të dalë nga Kosova përmes pikës kufitare në Merdarë.

Arrestohet shtetasi i Serbisë pasi ofroi ryshfet për kalim të kufirit

Një shtetas i Serbisë është arrestuar nën dyshimin se i njëjti i ka ofruar ryshfet në vlerë prej 10 eurove zyrtarëve kufitar për të hyrë në Kosovë ...

Kosovari nuk e ktheu në vendin e origjinës veturën që nga viti 2016, zbulohet nga Policia

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë kontrollit të një veture dje në pikën kufitare në Dheu i Bardhë ka konstatuar se makina në fjalë është ardhë në ...

30 minuta pritje në Merdare për të dalë nga Kosova

Deri në 30 minuta po presin udhëtarët për të dalë nga Kosova në pikën kufitare në Merdare ndërsa kolonat janë deri në 50 metra.

Kolona mbi një kilometër dhe pritje mbi tre orë në Merdarë

Qytetarët që janë duke përdorur pikën kufitare të kalimit në Merdarë për të dalë nga vendi, janë duke pritur më shumë se 3 orë.