Postet nga: dezinfektimi

Prizren - Fillon dezinfektimi i hyrjeve të banesave kolektive

 

Komuna e Suharekës nënshkruan kontratë rreth 9,500 euro për dezinfektim

Në kohën kur Kosova dhe gjithë bota po lufton kundër pandemisë COVID – 19, Komuna e Suharekës ka nënshkruar një kontratë për dezinfektim të hapësirave publike.

Komuna e Gjakovës nënshkroi kontratë për dezinfektim në vlerë afro 80 mijë euro

Komuna e Gjakovës ka nënshkruar një kontratë për dezinfektim të objekteve dhe hapësirave publike në vlerë prej 80 mijë eurove.

Coronavirusi - Për dy ditë afër 5 mijë litra dezinfektues të duarve kanë hyrë në Kosovë

Si masë parandaluese për përhapjen e coronavirusit, po rekomandohet pastrimi i duarve me dezinfektues pas çdo kontakti të mundshëm.

Lajm i rremë:Helikopterët nuk do ta dezinfektojnë ambientin

Në rrjetet sociale ka qarkulluar një njoftim se sonte nga ora 23:30, askush nuk do të mund të lëvizë nëpër rrugë, t’i mbyllë dyert dhe dritaret, pasi ...

Masat ndaj coronavirusit - Komunat nuk kanë kapacitete për dezinfektimin e rrugëve nëpër fshatra

Pas përhapjes së coronavirusit edhe në Kosovë, pothuajse të gjitha komunat kanë bërë pastrimin, dezinfektimin e rrugëve, trotuareve dhe objekteve institucionale.

Nga nesër nis dezinfektimi i institucioneve kulturore

Nga dita e nesërme Ministria e Kulturës do të nisë dezinfektimin e objekteve të 16-të institucioneve kulturore në vartësi të saj. Dezinfektimi i objekteve kulturore bëhet ...

Gjilanit nis pastrimin dhe dezinfektimin e rrugëve

Komuna e Gjilanit, sot në mëngjes ka nisur të bëj pastrimin dhe dezinfektimin e rrugëve dhe trotuareve, në kuadër të rekomandimeve të kryetarit Lutfi Haziri dhe ...