Postet nga: dezinfektimi

Universiteti i Prizrenit planifikon dezinfektimin e kampusit

Që nga fillimi i vitit akademik 2020/2021, universitetet publike janë duke mbajtur ligjëratat online ndërsa provimet dhe pjesën praktike fizikisht nëpër objektet universitare. Jemi gati në ...

Kritere diskriminuese në tenderin për dezinfektim, Komuna e anulon pas vërejtjeve nga USAID-i

Tenderi për dezinfektim, për të cilin Komuna e Istogut kishte parashikuar kontratë deri 41 mijë euro, u anulua.

Rastet e reja me COVID-19, nesër mbyllen tri çerdhe në Prishtinë

Pas njoftimit për 10 raste të reja me COVID-19 në Prishtinë, kryetari i kryeqytetit ka thënë se nesër do të mbyllen 3 çerdhe fëmijësh.

Detajet e kontratës për dezinfektimin e kamionëve që hyjnë në territorin e Kosovës

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, në kuadër të masave parandaluese për përhapjen e Covid-19 kishte hapur tender për dezinfektimin e kamionë...

Pas dezinfektimit rihapet Zyra Komunale e Punësimit në Drenas

Zyra Komunale e Punësimit në Komunën e Drenasit është rihapur sot pasi dezinfektimit të objektit.

Vazhdon dezinfektimi në Ferizaj

Sot gjatë ditës është bërë dezinfektimi i hapësirave të punës së Qendrës Rajonale të Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik për Rajonin e ...

Komuna e Podujevës paguan 15 euro për një uniformë njëpërdorimëshe

Komuna e Podujevës me datë 13 mars 2020, ka nënshkruar një kontratë për ‘Furnizim emergjent me mjete dhe pajisje mbrojtëse për nevoja të shërbimit të Epidemiologjisë ...

Suharekë – Vazhdon dezinfektimi i rrugëve

Kryetari i Komunës së Suharekës ka bërë të ditur se ka filluar sërish të bëhet dezinfektimi i rrugëve në fshatrat e Komunës së ...