Postet nga: departamenti special

Si rodhi procedura për lirimin e Pantiçit me 30 mijë euro dorëzani rreth një muaj më parë

Ish-zyrtari Policor Dejan Pantiç i cili ishte arrestuar më 10 dhjetor 2022 si i dyshuar për sulm me mjete shpërthyese në zyret e KQZ-së në veri të vendit, gjendet në ...

Sekretari i përgjithshëm i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, Betim Reqiça si i akuzuar në lidhje me rastin e segmentit "Prizren - Prevallë" - FOTO: Laurant Berisha - KALLXO.

Prova numër shtatë, pamundëson mbajtjen e shqyrtimit fillestar ndaj 10 të akuzuarve lidhur me segmentin Prizren – Prevallë

Prova numër shtatë pamundësoi që të vazhdohet me shqyrtimin fillestar ndaj 10 të akuzuarve për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim me dokumente, pë...

Gjykimi për 400 kg kokainë, avokati i njërit të akuzuar thotë se klienti i tij ka sjellje devijante

Në Gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet seanca për rastin e 400 kg kokainë që ishin kapur në oborrin e një kompanie private në hyrje të ...

Gjykimi për masakrën e Izbicës, dëshmon djali i dëshmorit se çka dëgjoi gjatë luftës

Në Gjykatën e Prishtinës sot vazhdoi gjykimi për masakrën e Izbicës ku Muhamet Alidemaj po akuzohet nga Prokuroria Speciale të ketë qenë pjesëmarrës.

Akuza për krime lufte në Istog, Ekrem Bajroviq nuk e pranon fajësinë

Ekrem Bajroviq u ul sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t'u përballur me akuzat për krime lufte ndaj popullatë...

Gjykata merr vendim për tre serbët e dyshuar për masakra e krime lufte në Vushtrri

Gjykata Themelore e Prishtinës i ka caktuar masën prej një muaj paraburgim për tre të dyshuarit, Dragan Milloviq, Illija Elezoviq dhe Zoran Kostiq, që janë arrestuar të ...

Historiku i gjykimit maratonik të rastit 'Stenta 2'

Pas më shumë se 7 vite apo 2,654 ditë nga ngritja e aktakuzës, ka prekur fundin procedura gjyqësore ndaj 36 mantelbardhëve të cilët akuzohen se kishin udhëzuar pacientë...

Gjykata sot pritet të vendosë për rastin 'Stenta 2'

Në Gjykatën e Prishtinës sot shpallet aktgjykimi për 36 kardiologët e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe dhënie e marrje ryshfeti në ...