Postet nga: departamenti special

Veprimet e pesë të dyshuarve për vepra që lidhen me terrorizëm sipas dosjes së Prokurorisë Speciale

L. B., E. B., B. V., A.S . dhe A. H. janë sjellë sot para gjykatës nën dyshimin se të njëjtit janë përfshirë në veprave penale ...

Mungesa e gjyqtarëve, përkthyesve dhe çështja e pagës përmenden si pengesa në departamentit special të Gjykatës së Prishtinës

Në mbledhjen e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, kryetarët e Gjykatës Supreme, Gjykatës së Apelit si dhe Gjykatës së Prishtinës, raportuan para anë...

Kush është Tomislav Petroviq – Gjyqtar i emëruar në Departamentin Special në Apel

Këshilli Gjyqësor i Kosovës, në një takim të mbajtur të hënën ka caktuar tre gjyqtarë për Gjykatën e Apelit – Departamentin Special.

KGjK shpall konkurs për Gjyqtarë të Departamentit Special në Gjykatën e Prishtinës dhe atë të Apelit

Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka shpallur konkursin e brendshëm për 9 gjyqtarë në Departamentet Speciale në Gjykatën Themelore të Prishtinës dhe në Gjykatën ...

Caktohet seanca ndaj gjykatësit të akuzuar për ryshfet, Sali Berisha

Sali Berisha, gjyqtar i Krimeve të Rënda, pritet që të dal para Gjykatës, për t`u përballur me akuzat e Prokurorisë Speciale, që rëndojnë mbi ...

Dënohet gruaja e cila ishte e martuar me tre burra të ISIS-it

Gjykata e Prishtinës e ka shpallur fajtore M. T., e akuzuar për veprën penale bashkimi apo pjesëmarrja në ushtrinë, ose policinë e huaj, në formacionet e ...

Burg e gjobë për të akuzuarin për kontrabandë me migrantë

Gjykata në Prishtinë e ka dënuar me burg dhe gjobë Muzafer Sejdiun, i akuzuar për kontrabandë me emigrantë.

Dosja e Prokurorisë: Gruas i vdiq burri në Siri dhe u martua me një ushtar të ISIS-it

E.S, një grua nga Kosova ka pranuar fajësinë për pjesëmarrje në grupin terrorist ISIS.