Postet nga: Debate

Jeta në Kosovë Shfaq Dokumentarin për Masakrat në Fshatrat e Pejës

Jeta në Kosovë Shfaq Dokumentarin për Masakrat në Fshatrat e Pejës

Ky dokumentar i gjatë zbulon se cilët ishin komandantët përgjegjës për disa nga sulmet më brutale në fshatrat e Pejës gjatë luftës së ...

“Jeta në Kosovë”: Pa Politikanët, Për Politikë

“Jeta në Kosovë”: Pa Politikanët, Për Politikë

Një jazz-er, një rocker, një kolumnist dhe një veterane e luftës së UÇK-së ishin pjesë e panelit në emisionin “Jeta në Kosovë”.

Fitohet beteja për qasje në dokumente publike

Fitohet beteja për qasje në dokumente publike

“Jeta në Kosovë” do të transmetohet debati rreth transparencës dhe mungesës së saj në institucionet e shtetit.

Shkarkimet dhe Ngarkimet në UP

Shkarkimet dhe Ngarkimet në UP

‘Jeta në Kosovë’ në debatin e moderuar nga Muhamet Hajrullahu do të transmetohet debati pas zhvillimeve në Universitetin Publik ‘Hasan Prishtina’.

VITI I REKTORIT, SONTE NË ‘JETA NË KOSOVË’

VITI I REKTORIT, SONTE NË ‘JETA NË KOSOVË’

Jeta në Kosovë do të transmetohet intervista me rektorin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Ramadan Zejnullahu.

Bllokim me p’LAN

Bllokim me p'LAN

Dështuan të debatojnë në Kuvend për të dytën herë rresht, por këtë e bënë pa problem në emisionin “Jeta në Kosovë”.

Rektorati dhe Dekanët Sonte Përballen në ‘Jeta në Kosovë’

Rektorati dhe Dekanët Sonte Përballen në ‘Jeta në Kosovë’

Në emisionin “Jeta në Kosovë” sonte do të debatohet për telashet e universitetit më të madh në Kosovë rreth avancimeve të mësimdhënësve.

‘Jeta në Kosovë’ Debatoi për Ekonominë, Investimet dhe Pakon Fiskale

‘Jeta në Kosovë’ Debatoi për Ekonominë, Investimet dhe Pakon Fiskale

Në emisionin e parë pas pauzës verore, “Jeta në Kosovë” erdhi me një debat rreth planeve ekonomike të qeverisë së Kosovës.