Postet nga: Debate

Ja Marrëveshja Kosovë- Serbi për Sigurimet e Automjeteve

Ja Marrëveshja Kosovë- Serbi për Sigurimet e Automjeteve

Negociatorët e Kosovës dhe Serbisë, të shtyrë nga Përfaqësuesja e Lartë e BE-së Federica Mogherini, kanë arritur marrëveshjen e shumëpritur për njohjen e ...

Baku 2015 dhe Ambasadori Robert Bosch në ‘Jeta në Kosovë’

Baku 2015 dhe Ambasadori Robert Bosch në ‘Jeta në Kosovë’

‘Jeta në Kosovë’ sonte diskuton për pjesëmarrjen e Kosovës në Lojërat Evropiane “Baku 2015”, ku po marrin pjesë sportistë nga 50 shtete të kontinentit, pë...

‘Jeta në Kosovë’ Diskutoi për Testin e Maturës

‘Jeta në Kosovë’ Diskutoi për Testin e Maturës

‘Jeta në Kosovë’ diskutoi për Testin e Maturës 2015. Si ka shkuar ky test dhe cilat janë të gjeturat kryesore? A ka dallime nga testi i vitit të ...

Kumanova: çka ndodhi ?

Kumanova: çka ndodhi ?

Emisioni ‘Jeta në Kosovë’ debatoi për atë që ndodhi në Kumanovë më 9 dhe 10 maj 2015 kur forcat policore të Maqedonisë sulmuan një grup të armatosur.

Hetimet për Rrymë

Hetimet për Rrymë

Emisioni “Jeta në Kosovë” ka zbuluar se përveç arrestimit të tre zyrtarëve kosovarë të Agjencisë së Metrologjisë, lidhur me njehsorët e kompanisë “Kohler” ...

Jeta në Kosovë diskuton për librin e kriminalistikës

Jeta në Kosovë diskuton për librin e kriminalistikës

Jeta në Kosovë’ do të ndiqni çka po ndodhë me librin universitar “Kriminalistika” të profesor Vesel Latifi, përdorimi i të cilit është pezulluar për kohë të ...

JETA NË KOSOVË DISKUTON PËR KINO “LUMBARDHIN”

JETA NË KOSOVË DISKUTON PËR KINO “LUMBARDHIN”

Agjencia Kosovare e Privatizimit ka vendosur të mos e shesë kinemanë e Prizrenit. Pjesën më të madhe të kësaj pune e kanë përfunduar organizatat e shoqërisë ...

Viktimat e dhunimit

Viktimat e dhunimit

A duhet të kemi ligj të veçantë për gratë e dhunuara apo ato të përfshihen në ligjin për statusin dhe të drejtat e dëshmorëve, ...