Postet nga: Debat

Debat Pernime për rimëkëmbjen ekonomike - LIVE

Në emisionin e sotëm "KALLXO Pernime", do të diskutohet për rimëkëmbjen ekonomike në vendin tonë.

Instituti Demokratik i Kosovës debaton për të ardhmen politike nën moton “Viti i ri, dialogu i vjetër”

Nën moton “ Viti i ri, dialogu i vjetër” pjesë e këtij diskutimi ishin: Agron Bajrami, kryeredaktor në Koha ditore, Miodrag Miliceviq, drejtor ekzekutiv i OJQ AKTIV dhe ...

BIRN vazhdon diskutimet mbi rregullimin e mediave në internet në Evropën Juglindore

Rrjeti Balkanik për Gazetari Hulumtuese do të zhvillojë debatin e dytë publik më 22 dhjetor me një grup ekspertësh nga i gjithë rajoni të cilët do të diskutojnë ...

Gjetjet e Auditorit në Rahovec, Smajl Latifi zotohet se do i zbatojë rekomandimet

Sot është mbajtur debati për zbatimin e rekomandimeve të Auditorit në Rahovec me qëllim të rritjes së transparencës, llogaridhënies dhe menaxhimin e financave publike.

Krimi me lumenjtë - LIVE

Në emisionin "Jeta në Komunë" është duke u diskutuar për kontaminim e lumenjve nga ujërat e zeza.

Çka thotë kryetari për vërshimet e vazhdueshme në qytetin e Pejës

Në emisionin “Jeta në Komunë” u shfaqen pamje të rrugëve të vërshuara të qytetit të Pejës.

Opozita pyet kryetarin e Dragashit: Pse nuk u funksionalizuar shkolla e ndërtuar para tri viteve?

Shkolla fillore “Shaban Shabani” në fshatin Llaposhnik të Dragashit u ndërtua që disa vite por nxënësit e këtij fshati vijojnë mësimet në objektin e vjetë...

Pronat e fshatit Pllajnik të Dragashit të paregjistruara në kadastër

Fshati i Opojës i cili gjendet në kufi me Maqedoninë e Veriut nga viti 1981 nuk figuron si pjesë e hartës katastrale. Kështu, banorët e këtij ...