Postet nga: Debat

Pse Komuna e Dragashit nuk iu përgjigjur MPAL-së për Raportin e Performancës?

Vetëm Komuna e Dragashit dhe ajo e Mamushës nuk i janë përgjigjur Ministrisë së Pushtetit Lokal për Raportin e Performancës Komunale.

'Garë e fortë' mes bukurive natyrore dhe bërllokut në Sharr

Zona e Sharrit ofron mundësi të mira për zhvillimin e turizmit malor. Por, deponitë me bërllog në këtë rajon janë bollëk.

Sa i mbajti premtimet e dhëna para tri viteve kryetari i Dragashit?

Para tri viteve, Shaban Shabani ia mësy garës për të parin e Komunës së Dragashit.

Shpjegimi pse ish kandidati i PDK-së i fitoi 21 tenderë

Ish-kandidati për asamble nga radhët e PDK-së, Faton Bilalli, i ka fituar 21 tenderë brenda dy viteve, 2017-2018. Ndërsa, pesë kontrata të tjera i ka fituar gjatë kë...

Shaban Shabani përballë Jeta Xharrës- LIVE

Në emisionin e radhës “Jeta në Komunë” përballë Jeta Xharrës është i ftuar kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani.

Përplasja në mes të Xhafer Tahirit dhe asamblistit të PDK-së

Kryetari i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, është i ftuari i radhës në serinë e emisioneve “Jeta në Komunë”, ku bashkë më të janë edhe asamblistë dhe përfaqësues të ...

Xhafer Tahiri përballë Jeta Xharrës - LIVE

Sonte në serinë e debateve “Jeta në Komuna” me Jeta Xharrën është i ftuar kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri.

Reagime të ashpra pas debatit të parë Trump-Biden

Reagimet ndaj debatit presidencial midis Presidentit republikan Donald Trump dhe ish-Nënpresidentit demokrat Joe Biden, ishin të ndara në linja partiake. Por, ajo që bie në sy janë kritikat e ...