Integrimet evropiane të Kosovës sonte në #KallxoPernime

Sonte në #KallxoPernime ndiqeni debatin për integrimet evropiane të Kosovës.

– Cili është progresi i Kosovës në integrimet evropiane?

– Pse Kosova e shënon Ditën e Evropës me ditë pushimi?

– A është përmbushë agjenda evropiane dhe çka ka mbet mangu?

– Çfarë kushte nuk ka plotësuar Kosova për tu integruar në Evropë?

Të ftuar për të diskutuar për këto, por edhe çështje të tjera të ftuar janë:
Leonora Kryeziu – PIPS

Besa Luzha – FES

Labinot Leposhtica – BIRN

Visar Prebreza – Ekspert i hetimeve financiare
Emisioni transmetohet sonte nga ora 22:30 në RTV Dukagjini dhe në Facebook të KALLXO.com