Postet nga: Bujar Ejupi

Alban Ramabaja emërohet ushtrues detyre i drejtorit të Autoritetit të Aviacionit Civil

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor e Infrastrukturës (MMPHI), Liburn Aliu, ka emëruar dje Alban Ramabajën ushtrues detyre të drejtorit të Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovë...

Sindikata e Punëtorëve i gëzohet shkarkimit të drejtorit të Aviacionit Civil, Bujar Ejupi

Sindikata e Punëtorëve të Autoritetit të Aviacionit Civil ka thënë se vendimi i Qeverisë së Kosovës për shkarkimin e drejtorit të këtij institucioni, Bujar ...

Shkarkohet Bujar Ejupi

Drejtori i Autoritet të Aviacionit Civil të Kosovës, Bujar Ejupi është shkarkuar sot nga Qeveria e Kosovës në mbledhjen e ekzekutivit.

Prokuroria po e heton zgjedhjen e Bujar Ejupit në postin e drejtorit të AAC-së

Në fund të vitit 2022, Prokuroria e Prishtinës ka filluar të trajtojë rastin e emërimit të Bujar Ejupit në pozitën e drejtorit të Autoritetit të Aviacionit Civil (AAC).

Kuvendi nuk e miraton raportin e Autoritetit të Aviacionit Civil, Sindikata e Punëtorëve e mirëpret vendimin

Kuvendi i Kosovës më 57 vota kundër dhe 4 abstenime nuk e ka miratuar sot raportin vjetor të Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës për vitin 2021.

KPMSHCK anulon vendimin e drejtorit të Autoritetit të Aviacionit Civil për uljen në pozitë të kryearit të Sindikatës, Arianit Dobroshi

Këshilli i Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës ka anuluar vendimin e drejtorit të Autoritetit të Aviacionit Civil (AAC), Bujar Ejupi, për ...

Ankesat për shkelje e diskriminim të pesë punëtoreve të Autoritetit të Aviacionit Civil, deklarohet ministri Aliu

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione ka diskutuar lidhur me kërkesë...

Sindikata e Punëtorëve të Autoritetit të Aviacionit Civil ankohet në komisionin parlamentar për keqmenaxhim nga drejtori

Komisioni parlamentar për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore dhe Peticione sot është takuar me përfaqësuesit e Sindikatës së punëtorëve të Autoritetit të Aviacionit ...